Madonna a reuşit să îşi scoată din sărite fanii din nou. "Sunt înţeleasă greşit"

Sursa foto: Hepta

Madonna a reuşit să îşi enerveze fanii la maxim după ce a anunţat că un concert pe care trebuia să îi susţină în Atlanta va fi amânat trei ore.

Artista, care se află în turneul numit "Rebel Heart", a fost criticată că întârzie la concerte şi a fost acuzată că a urcat pe scenă în timp ce se afla sub influenţa alcoolului.

Înainte de concert, reprezentanţii interpretei au transmis un anunţ prin care i-au avertizat pe fani că din cauza amânării spectacolului cu trei ore ar putea pierde ultimul tren către casă. "Din cauza unor circumstanţe pe care nu le putem controla, spectacolul din această seară va începe în jur de ora 22.45 şi se va încheia în jur de 01.15. Vă rugăm să luaţi la cunoştinţă că ultimul tren va pleca la 01.15", au scris reprezentanţii Madonnei, conform MEDIAFAX.

Cu toate acestea, concertul ar fi început după ora 23.00, iar în timpul spectacolului Madonna a ridiculizat acuzaţiile legate de consumului de alcool, bând dintr-un pahar cu un lichid incolor şi declarând: "Încerc doar să îmi câştig noua reputaţie de alcoolică bând pahare cu apă şi aruncându-le după aceea în public. Încep să mă obişnuiesc cu faptul că sunt greşit înţeleasă".

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

T.S

Citeşte şi:
S-a pozat goală, în timpul tratamentului. Aşa se reface Madonna după ce a fost lăsată baltă de Crăciun de fiul ei, Rocco

VIDEO / Huiduielile spectatorilor au scos-o din minţi! Madonna şi-a înjurat fanii ca la uşa cortului, chiar de pe scenă


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro