Magda Catone, debut în calitate de regizor. Cum arată o zi de muncă: "Vorbesc şi urât, să îmi fie iertat"

Magda Catone © captura Antena Stars

Magda Catone, după 35 de ani de carieră în ale actoriei, îşi face debutul şi în postura de regizor. Vedeta, chiar dacă la TV este o persoană cu vorbele la ea şi care te face mereu să râzi, nu este mereu aşa şi în viaţa profesională.

Toată lumea o iubeşte pe Magda Catone, dar nu toată lumea ştie cum este aceasta atunci când are o responsabilitate mare pe umeri. A debutat recent ca regizor în piesa de teatru "Neveste de fotbalişti" şi a dezvăluit cât este de diferită atunci când este la muncă.
"Sunt momente cand sunt antipatică, uneori vorbesc şi urât, să îmi fie iertat", a declarat Magda Catone la "Răi da' Buni".

Chiar dacă mai are şi momente de acest gen, totul este pentru profesionalism şi pentru a se asigura că totul decurge cum trebuie. Cu toţii ştim că tot ce face Magda Catone este excepţional!

Magdalena-Marta Catone, cunoscută sub numele de Magda Catone este o binecunoscută actriță din România. A absolvit Academia de Artă Teatrală și Cinematografică din București în anul 1982, la clasa profesorilor Amza Pellea și Ion Cojar.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro