Magda Vasiliu trece prin momente dificile! A făcut public un nou mesaj tulburător: “E clar că vorbim de cancer”

+3 click pentru
galerie

Magda Vasiliu trece prim momente dificile! A făcut public un nou mesaj tulburător: “Vorbim de copii bolnavi de cancer” © Facebook

Magda Vasiliu trece prin momente dificile şi a făcut public un nou mesaj prin care îşi exprimă revolata şi indignarea. Jurnalista trage un nou semnal de alarmă cu privire la problemele din sistemul medical românesc şi solicită soluţii şi sprijin din partea autorităţilor.

Magda Vasiliu vorbeşte de lipsa medicamentelor pentru copiii bolnavi de cancer şi afirmă răspicat că aceasta reprezintă o problemă uriaşă deoarece micuţii au nevoie cu disperare de tratament.

"Îmi poate răspunde (...) măcar un medic, din aceia care spun că se face chimioterapie în România la fel că în străinătate cu ce se înlocuieşte un citostatic, asparaginase? Sunt copii mici care nu şi pot continuă protocoalele... Poate nu e clar că vorbim de copii bolnavi de cancer... Aş vrea să văd ce mai spun acum medicii care refuză să semneze pentru tratamente în străinătate? Şi care susţin că şi în România se tratează cancerul... Aparţinătorii sunt trimişi la farmacie cu reţetă, să cumpere ei asparaginase!!! Se întâmplă IOB... Problemă e că nu se găseşte nici în farmacii..." a scris juranlista pe facebook.

Băieţelul Magdei Vasiliu a fost diagnosticat cu cancer

Vlad, băieţelul Magdei Vasiliu a fost diagnosticat cu cancer şi a fost nevoie ca el să urmeze un tratament în Italia. Atunci prezentattoare tv a publicat un  mesaj în mediul online prin care condamna statul român şi sistemul medical pentru ineficienţa de care dau dovadă în situaţii crtitice.

"Vlad, băieţelul meu a fost diagnosticat cu cancer acum 3 luni. De atunci sunt cu el la tratament în Italia, o ţară care l-a primit instant. Vlad a fost internat, diagnosticat şi a început chimioterapia." relata atunci Magda Vasiliu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro