Mai ceva ca o divă! Cătălin Botezatu, din nou pe mâna esteticianului: "M-a întinerit cu 10 ani! Mă consev frumos, nu arăt ca un împăiat"

Cătălin Botezatu refuză să îmbătrânească! Designerul a plecat, ieri, în America şi, înainte de a se urca în avion, a fugit la cabinetul medicului estetician, pentru a încerca un tratament nou care, dacă este făcut constant de persoanele trecute de 40 de ani, poate întineri pielea feței cu până la zece ani. 

"Eu am încredere deplină în medicul meu, nici nu-l întreb ce-mi face, mă dau pe mâna lui și, dacă el spune că ceva este benefic pentru mine, ca să mă conserv frumos și decent, nu să arăt ca și cum aș fi împăiat, că o piesă de muzeu, mă las pe mână lui. Cred că în materie de tratamente faciale împotriva îmbătrânirii feței nu-l bate nimeni. Așadar, înainte să plec în SUA am venit și am experimentat și Plasma  Gel-ul", ne-a spus Cătălin Botezatu. 

Tratamentul Bio-Lifting induce o rejuvenare faciala completă, estomparea ridurilor și atenuarea vizibilă a cearcănelor. Se bazează pe injectarea unui gel obținut din celule active recoltate chiar din sângele pacientului, iar efectul de lifting este imediat. 
M.M.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro