Mai rău ca la puşcărie! Tudor Sişu doarme, mănâncă şi îşi petrece timpul ca în arest! Imagini şocante din casa artistului!

+6 click pentru
galerie

Tudor Sişu a părăsit recent penitenciarul Jilava, după ce şi-a petrecut ultimii ani după gratii pentru trafic de droguri. Rapperul a ajuns acasă, acolo unde se presupune că-l aştepta căldura unui cămin, însă lucrurile nu stau chiar aşa.

Reporterii Spynews.ro au obţinut câteva imagini şocante din casa în care Sişu locuieşte cu soţia lui! Spunem şocante, pentru că, după cum se poate vedea, condiţiile de trai ale lui Sişu sunt asemănătoare cu cele din penitenciar. Cântăreţul doarme într-o cameră întunecată, direct pe o saltea aşezată pe podea şi fără nici un alt obiect de mobilier. Bucătăria, ca şi baia sunt amenajate la fel de „minimalist”. În schimb, în living are un televizor dar şi un laptop, la care Sişu mai intră din când în când pentru a-şi verifica contul de Facebook sau pentru a ascuta muzică pe Youtube.
Culmea este că respectivele imagini au fost făcute publice cu acordul interpretului. El a fost de acord să apară într-un film care prezintă viaţa lui după ce a fost eliberat condiţionat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro