Mașină mare, muncă multă! O blondă supersexy, dată peste cap de deszăpezire

+4 click pentru
galerie

Una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul românesc a fost surprinsă de primii fulgi de nea căzuţi în 2017. Aşa că diva a trebuit să se lupte singură cu stratul mare de omăt şi a fost nevoită să se descurce singură.

A venit iarna! Dar, ca de obicei, divele din showbiz-ul mioritic au fost „surprinse” de fenomen. Aşa că prima ninsoare serioasă i-a dat mari bătăi de cap Florentinei Salalidis şi asta pentru că senzuala blondă a fost nevoită să se lupte singurică cu stratul mare de omăt ce-i acoperea bolidul de lux pe care îl conduce.
Aşa că, de voie de nevoie, diva a pus mâna pe racletă şi a trecut la acţiune. Flore a fost nevoită să se descurce singură în lupta cu nămeţii și, spre ghinionul ei, a constatatt că o mașină mare implică multă, multă muncă. După mai bine de 30 minute de dat la zăpadă blondina a izbutit să îşi elibereze „bijuteria” din ghearele iernii.
„Este foarte greu să nu ai pe cineva care să te ajute în asemenea situaţii. Mai ales că maşina mea este destul de mare şi este mai dificil de curaţat. Am depus foarte mult efort pentru a-mi scoate maşina din nămeţi”, a declarat Florentina pentru Spynews.ro.
Mai mult decât atât, întinzându-se ca o felină pentru a da zăpada jos de peste tot, diva a reuşit să ofere un adevărat show înterzis cardiacilor. Cu multe mişcări provocatoare şi cu partea dorsală mult ieşită în evidenţă, fosta blondă a lui Iri a reuşit să pună pe jar bărbaţii din jur.
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro