"M-am botezat într-o apă curgătoare, ca Iisus!" Un manelist vorbeşte despre momentul în care a simţit pentru prima oară legătura cu Dumnezeu

+3 click pentru
galerie

A intrat în atenţia presei prin nenumăratele scandaluri în care a fost implicat, mai ales cele cu iz de filme pentru adulţi, dar nimeni nu se aştepta la o asemenea confesiune. Un manelist celebru a povestit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, care este relaţia lui Dumnezeu.


Dani Mocanu a făcut valuri atunci când a apărut în ipostaze demne de filmele pentru adulţi alături de fosta lui iubită, iar acum uimeşte din nou, de data aceasta prin lucruri legate de spiritualitate şi a povestit prin ce experienţe a trecut atunci când s-a botezat.


"Am făcut pasul acesta pentru că nimic nu mi-a oferit liniştea sufletească, decât Dumnezeu. De mic am fost educat de familia mea cu privire la aspectul acesta şi am învăţat să îl urmez pe Dumnezeu. Eu nu am fost botezat într-o biserică. De fapt nu am fost deloc botezat până acum 4 ani, când am decis să mă botez într-o apă, aşa cum a făcut Iisus când era pe Pământ. Mă simt bine aşa. Sunt fericit şi liniştit", a declarat Dani Mocanu.


Dani Mocanu a devenit celebru în urma melodiilor controversate pe care le-a lansat de-a lungul timpului, dar şi prin scandalurile sexuale în care a fost implicat, cu domniţe celebre din showbiz, ca Beyonce de România sau Simona Traşcă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro