Se transformă în copia fidelă a Danielei Crudu! Imagini cu mama asistentei "păcătoase", după intervenţiile estetice suferite: "E cu 10 ani mai tânără"

foto: facebook

Daniela Crudu nu-şi lasă familia în spate, iar mama ei este una dintre cele mai importante persoane din viaţa ei! Asistenta "păcătoasă" este extrem de mândră că şi-a convins mama să se lasă pe mâna medicului estetician, iar rezultatele au făcut-o extrem de fericită.

Daniela Crudu a postat pe o reţea de socializare un colaj cu fotografii în care le prezintă prietenilor ei virtuali imagini cu rezultatele operaţiilor estetice suferite în urmă cu câteva săptămâni.

Cu această ocazie, asistenta "păcătoasă" le-a postat prietenilor ei virtuali o imagine cu mama ei, care s-a lăsat convinsă de fiica ei şi s-a dat pe mâna medicului estetician, care a transformat-o în copia fidelă a Cruduţei.

"Mama mea arată cu 10 ani mai tânără", le-a spus Daniela Crudu prietenilor ei virtuali.Daniela Crudu a avut şi ea "perioada ei blondă", însă de ceva ani a trecut la brunet. Asemănarea cu mama ei este izbitoare. Voi ce spuneţi?

Citeşte şi:

Pepe o ajută pe Daniela Crudu să-şi cumpere maşină! Imagini cu cei doi din timpul acţiunii

Daniela Crudu, sărut pasional cu un fotbalist căsătorit: "Mie îmi place..."

VIDEO / Sexy Cruduţa o să le dea K.O luptătorilor de MMA cu imaginile acestea. "Dulăii" fioroşi se vor îmblânzi

VIDEO / Daniela Crudu i-a făcut toată seara declaraţii de dragoste! Cine este iubitul pe care îl ascunde?

A.E.D.


 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro