Mama Denisei, cerință incredibilă pentru sora vedetei! Ce vrea de la Adelina și cum s-au rezolvat problemele

+5 click pentru
galerie

Tragedia de a-și pierde copilul, pe Denisa, a făcut-o pe mama acesteia să se simtă din ce în ce mai rău și să fie la un pas de colaps, ea având nevoie de tot felul de medicamente pentru a-și continua viața. Mai mult, spun sursele noastre, a început să se roage de cealaltă fiică a ei, sora Denisei, să facă un lucru incredibil.

Obosită până peste poate, îndurerată așa cum ar fi orice mamă în locul ei, din ce în ce mai afectată de cele petrecute acum mai puțin de o lună și consumată de faptul că și-a văzut odorul stingându-se pe picioare, mama Denisei se teme cumplit. Iar cea mai mare teamă a ei este să nu își piardă fiica, pe Adelina. Din acest motiv, spun sursele noastre, ea a făcut o cerere care, cu siguranță, a lăsat-o pe sora Denisei fără replică. ”I-a cerut să nu mai plece în Spania. Să rămână, cu soțul și cu copiii ei, în România. Să se mute în apartamentul în care a locuit Denisa și să stea acolo. I-a spus că nu rezistă psihic să nu o aibă lângă ea”, ne-a spus un apropiat de-al familiei Denisei.
Evident, această cerere este extrem de dificil de îndeplinit, mai ales că sora Denisei are un serviciu în Spania, soțul ei, Florian, se ocupă de o serie de afaceri și, în plus, cei doi copii ai lor nu par deloc încântați de ideea de a sta în România. ”Din ceea ce știu eu, după ce au discutat în familie, sora Denisei se va întoarce, totuși, în Spania. Acolo a muncit, e agoniseala ei de o viață și, în plus, pentru copiii ei ar fi mai bine”, ne-a mai spus sursa citată.

Denisa a murit acum trei săptămâni
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme. Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro