Mama Denisei Răducu, împietrită de durere! Ce semne primeşte de la fiica sa în vis! Te vei cutremura

+2 click pentru
galerie

Mama Denisei Răducu la capătul puterilor! © captura video

Mama Denisei Răducu, Geta Dovleac, îşi plânge şi acum fiica, care a murit în urmă cu trei luni la doar 27 de ani. Femeia face nişte dezvăluiri care te vor emoţiona până la lacrimi. Îşi doreşte să fie alături de fiica sa, în Ceruri.

De când a pierdut-o pe Denisa, Geta Dovleac îşi petrece tot timpul la cimitir şi o plânge neîncetat. Singurul lucru care îi mai alină durerea mamei este faptul că Denisa îi apare în vis. Şi-a înmormântat propria fiica, iar acum femeia îndurerată mărturiseşte că îşi doreşte să moară pentru a fi lângă Denisa.

Din cauza suferinţei, Geta Dovleac vorbeşte cu tânăra moartă la cimitir, unde merge de cinci-şase ori pe zi. Nu face altceva decât să plângă de dor, iar când ajunge acasă femeia tot cu gândul la fiica ei stă, care de ceva vreme îi apare în vis.

Mama Denisei nu reuşeşte să doarmă oricât de mult şi-ar dori. Se trezeşte îngrijorată şi încearcă să înţeleagă semnele pe care le primeşte în vis. A declarat că o visează des nopţile, iar tânăra îi cere de mâncare, sau mai mult de atât, îi transmite mamei sale că este bine şi că nu o mai doare nimic.

Împietrită de durere, mama Denisei Răducu susţine că îşi aşteaptă sfârşitul pentru a-şi vedea mult iubita fiica.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

M.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro