VIDEO / Mama fetiţei lui Lazarus, bătută şi dispărută de 8 ore! Declaraţiile halucinante ale angajatului unei benzinării în care Alina a ajuns plină de sânge

În după-amiaza acestei zilei o ştire bombă zguduia lumea showbiz-ului românesc. Alina, mama fetiţei lui Luis Lazarus a dispărut de acasă după ce a fost bătută chiar de soţul ei.

Angajatul unei benzinării a făcut declaraţii halucinante despre întreg episodul şi despre cum arăta Alina în momentul în care a intrat în benzinărie. "A intrat o doamnă cu un autoturism,  geamul de la maşină era spart, avea sânge pe mână probabil de la cioburi. Ne-a rugat să îi dăm un telefon să sune pe cineva să meargă să ia copilul de la grădiniţă. I-am propus să sunăm la poliţie, dar a spus că nu vrea. Noi i-am oferit ajutor să se spele pe mâini, a stat jumătate de oră după care a plecat spre Popeşti Leordeni", a declarat angajatul pentru emisiunea "Un show păcătos".

Alina este mama a trei copii, o fetiţă şi doi gemeni.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

NOI INFORMAŢII în cazul dispariţiei mamei fetei lui Lazarus! Care sunt primele declaraţii ale soţului care se presupune că a bătut-o pe femeie!

VIDEO / Mama fetei lui Lazarus, bătută crunt! În aceste momente este dispărută


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro