Mama lui Beyonce de România, audiată în cazul procesului cu Narcisa: "Treaba e ca şi rezolvată!"

În toamna anului trecut, Beyonce de Rom\nia şi mama ei au fost bătute de Narcisa, fosta iubită a lui Nicolae Guţă.  Mama blondei a fost nevoită să meargă azi la Judecătoria Cornetu pentru a răspunde la câteva întrebări legate de acest proces.

Mama tinerei cunoscută sub numele de Beyonce de România a intrat în vizorul oamenilor legii după ce aceasta a "uitat" să se prezinte săptămâna trecută la procesul în care Narcisa Guţă este acuzată de tâlhărie. Femeia este cea de-a doua victimă a Narcisei Guţă şi unul dintre martorii agresiunii la care a fost supusă fiica ei.

"A fost audiată mama Mădălinei şi din punctul nostru de vedere treaba e ca şi rezolvată. La următorul termen vor mai fi audiate două persoane. Pentru mama ei a fost greu pentru că şi-a amintit de agresiunea la care a fost supusă fiica ei", a declarat avocatul lui Beyonce de România.

Narcisa este judecată pentru tâlhărie calificată după ce, în octombrie anul trecut, a atacat-o pe Beyonce de România(foto sus). Ea riscă până la 12 ani de puşcărie, procurorii cerând pedeapsa maximă, în condiţiile în care fapta Narcisei este deosebit de gravă. Potrivit procurorilor, Narcisa a intrat înarmată în casa Mădălinei Dumitriu.

A.B.

Foto: arhiva

Citeşte şi:

BOMBĂ în showbiz! După ce a bătut-o până s-a plictisit, iubitul îi pregătește rochia de mireasă! Căsătorie surpriză în lumea mondenă

Zi mare pentru Nicolae Guţă şi Beyonce de România! Fiica lor a început să meargă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro