Mama lui Marcel Toader a ştiut că relaţia lui cu Maria Constantin nu va merge! Atac la adresa cântăreţei

+3 click pentru
galerie

Marcel Toader şi Maria Constantin © Facebook

Mama lui Marcel Toader a decis să rupă tăcerea. La mai bine de o lună de când s-a aflat de divorţul dintre afacerist şi Maria Constantin, mama lui vorbeşte pe larg despre ce crede ea că s-a întâmplat.

Rădiţa Toader susţine că Marcel Toader a ţinut-o pe Maria Constantin ca în puf şi că de fiecare dată o alinta şi avea grijă să se simtă iubită şi fericită. Aceasta mai spune că fiul ei îşi dorea să clădească o căsnicie durabilă cu fiecare soţie pe care a avut-o. 

Mama lui Marcel Toader spune că Maria Constantin a fost o femeie "făţarnică", ea dându-şi seama încă de prima dată când a văzut-o că nu o suportă. 

Chiar dacă şi-a dat seama că Maria Constantin nu este potrivită pentru Marcel Toader, mama afaceristului a decis să nu îi spună nimic lui, considerând că e mai bine să nu se bage. Acum le sfătuieşte pe toate femeile să fie atente cu soţii lor. Ea susţine că şi-a iubit enorm partenerul de viaţă şi chiar şi acum, după 11 ani de la moartea lui, încă se gândeşte la ei zilnic.

Despre mariajul Mariei Constantin şi al lui Marcel Toader

Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul. Pe 14 septembrie, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro