VIDEO / Mama lui Valentin de la "Mireasă pentru fiul meu" rupe tăcerea! Cum comentează acţiunile propriului fiu? "Nu ştiu dacă o iubeşte pe Adriana"

Sursa foto: Antena 1

După ce s-a opus vehement intrării în casa "Mireasă pentru fiul meu", mama lui Valentin a decis să rupă tăcerea şi să vorbească pentru prima oară de relaţia cu Adriana.

Femeia a lămurit şi zvonurile legate problemele cu jocurile de noroc ale fiului ei şi starea de sănătate a tatălui tânărului din Botoşani.

"Nu mă pot pronunţa în privinţa Adrianei. Atâta timp cât o văd doar la televizor nu pot să îmi fac o părere. El trăieşte cu ea, nu ştiu dacă o iubeşte. Eu am aflat că pleacă la emisiune cu o săptămână. Nimic din ce se spune despre el nu e adevărat. Nu a vrut să vândă nici o casă. Vă arăt şi actele. Şi nici ce se spune de tatăl lui este o minciună. Vă pot demonstra", a spus mama lui Valentin la Antena 1.

Înainte de emisia de sâmbătă femeia a refuzat compet să apară la televizor având în vedere că nu îl vedea pe fiul ei în show-ul matrimonial.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016.  "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

PUBLICITATE

Citeşte şi:

PUBLICITATE

În casa "Mireasă pentru fiul meu" bocea, afară stă numai aşa. Imaginea cu care Ana Maria şi-a surprins prietenii

Se iubesc de doi ani, dar sunt în impas! De decizia ei atârnă totul! Vezi ce se petrece în viața unui cuplu de la ”Mireasă pentru fiul meu”

A dat câteva kilograme jos, iar acum se îndoapă! Cum a fost surprinsă Elly de la "Mireasă pentru fiul meu"

Mâncarea bat-o vina! Diana Luca de la "Mireasă pentru fiul meu" a luat proporţii din nou!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro