Mamă pentru a doua oară, la 51 de ani! Cine este norocoasa?

+2 click pentru
galerie

Fericita mămică mai are un copil de zece ani adoptat din New Orleans în 2010. Ai ghicit despre cine este vorba?

Sandra Bullock a făcut publică vestea despre noua adopţie ieri, la o zi după apariţia unor zvonuri conform cărora noul iubit al Sandrei, Bryan Randall s-a mutat în reşedinţa actriţei din Beverly Hills.

Conform unei surse care a făcut dezvăluiri pentru radaronline.com, vedeta l-ar fi anunţat din timp pe fotograful Randall că ea caută un soţ serios, "alături de care să îşi crească copiii".Deşi au fost zvonuri încă de la începutul anului despre o relaţie între actriţa Sandra Bullock şi fotograful Bryan Randall, această relaţie a fost făcută publică abia în august anul acesta.

Sandra Annette Bullock este o actriţă în vârstă de 51 de ani şi este o producătoare americană de origine germană. Aceasta a debutat în 1985 prin obţinerea unui rol dintr-o piesă de teatru la Broadway. Sandra a avut numeroase relaţii amoroase. Printre iubiţii săi s-au numărat Tate Donovan, Troy Aikman, Matthew McConaughey şi cu Ryan Gosling. În 2005 aceasta s-a căsătorit cu JEsse G. James şi s-au despărţit din cauza relaţiilor extraconjugale pe care aceasta le avea cu un star de filme pentru adulţi.

Sursă foto: Instagram

A.C.

Citeşte şi:

Sandra Bullock "şi-a tras" un nou iubit! Toată lumea a fost surprinsă când a aflat cine este

Vrea să bage-n boală orice bărbat! O mare actriţă şi-ar schimba orientarea sexuală pentru ea

Imagini de infarct! Cele mai tari actriţe din lume, în cea mai sexy compilaţie cu putinţă! Video HOT

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro