Mămici cu lipici: 4 vedete autohtone care schimbă microfonul cu biberonul! / Galerie foto

+4 click pentru
galerie

Corina si Robin

Deşi trăiesc în lumina reflectoarelor, vedetele au o viaţă normală în spatele scenei. Iar dacă media este mereu dornică să afle noutăţi, pentru ele cel mai important şi emoţionant eveniment pe care l-au trăit în viaţă este momentul în care au devenit mame.

Vă prezentăm cele mai cunoscute 4 femei din România care îmbină statutul de mamă cu activitatea lor profesională. Le cunoaşteţi şi nu mai au nevoie de vreo prezentare, iar copiii lor au fost mediatizaţi încă din momentul în care s-au născut.

Antonia şi Maya
Antonia este o cântăreaţă care a spart topurile internaţionale, dar bijuteria din viaţa ei este fetiţa sa, Maya. Un copil cu chip de înger, care este zămislită după chipul şi asemănarea mamei. Antonia postează pe pagina ei de Facebook poze din activităţile zilnice ale unei mămici. "Ea este prinţesa mea", scrie vedeta pe pagina ei de Facebook.

Corina şi Robin
Corina este o vedetă autohtonă care îşi împarte viaţa de mămică şi de artistă într-un mod perfect. "4 ani, cei mai frumoşi, cu Robin", aşa sună textul postat de Corina pe Facebook, referindu-se la fiul său. Şi mai înduioşătoare a fost o altă declaraţie a interpretei: "Robin este cel mai mare hit din viaţa mea", a comentat Corina pe contul de socializare.

Andreea Bănică şi Sofia
Frumoasa Andreea Bănică are acasă o rază de soare. Cu părul bălai şi zâmbetul angelic, Sofia este copia fidelă a mamei ei. "Mi-au dat lacrimile când am auzit-o pe Sofia cântând", spunea Andreea Bănică pe Facebook. Artistea a mărturisit că nu ar avea nimic de obiectat dacă fiica ei va decide să-i calce pe urme şi să-şi dorească o carieră muzicală.

Elena Gheorghe şi Nicholas
Roşcata Elena are un băieţel minunat, iar artista nu ratează niciun moment liber fără să-l imortalizeze şi să-l posteze pe Facebook. "Nicholas este primul meu Oscar", spunea Elena pe contul de socializare. Cântăreaţa ştie să fie mămică şi artistă în acelaşi timp.

Foto: Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro