Managerul bătăuş al Alexandrei Stan, făcut praf de o rudă! "E ahitiat după bani, de asta şi-a părăsit nevasta"

Unchiul fostei soţii a lui Marcel Prodan

În scandalul bătăii mâncate de Alexandra Stan a intervenit şi unchiul fostei soţii a lui Marcel Prodan. Acesta a dezvăluit că motivul divorţului dintre managerul bătăuş şi nepoata lui,  Adina Visterineanu, a fost dorinţa îmbogăţirii.

"Ei au un copil împreună, am fost la nunta lor. Marcel a plecat apoi cu o domnişoară, este discipolul lui Costi Ioniţă. El a venit de 2 ori cu Adina aici, erau din facultate împreună, îi vedeam şi la fratele meu. Nu pot să cred că a făcut asta. Din cauza banilor cred că a făcut asta. Ea îl iubea pe el, nu el pe ea. A fost mai mult decât interes. El a vrut banii ei. Niciodată nu cred că Adina i-a făcut probleme în timpul căsniciei. Acum patru ani era un băiat jos pălăria, nu l-am văzut niciodată agresiv. Poate figura lui il arată aşa. Adina nu a spus nimic rău despre Marcel niciodată. Daca el îi făcea asta nepoatei mele, fratele meu îl strângea de gât. Nu cred că avea treabă cu Adina, îi trebuiau banii. E ahtiat, când mori de foame îţi trebuiesc banii.

Alexandra de ce nu a spus de la început ce păţeşte? De asta a fost agresiv cu ea, a vrut sa ii suga banii si de aia a lasat-o pe Adina. A zis ca se imbogateste pe seama lui Stan. Cine calculează toate spectacolele ei? A fost number one fata, cum să nu iei bani de acolo? Mă gândesc dacă nu cumva Adina îl adăposteşte. Eu cred că nu mai e în ţară", a spus unchiul Adinei, prima soţie a lui Marcel, astăzi, la "Acces Direct".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro