Mara Bănică, dorință arzătoare din partea iubitului ei! Întrebarea pe care o ascunde unul dintre obiectele din jurul ei: "Vrei să fii..."

+3 click pentru
galerie

Mara Bănică și iubitul ei, Răzvan © Facebook

Mara Bănică a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care îi cere iubitului ei un cadou foarte frumos: ori trandafiri, ori ursuleți de pluș. Dar oare care este întrebarea pe care o ascunde unul dintre ursuleții de pluș?

Mara Bănică i-a arătat iubitului ei un ursuleț pe care scrie una dintre cele mai frumoase declarații. De asemenea, celebra jurnalistă îl întreabă pe acesta care buchet de trandafir este dispus să i-l cumpere. 

"Răzvan, pe care mi-l iei? (...) Răzvan, ia uite ce vreau! (n.r. arătând spre un ursuleț pe care scrie Vrei să fii soția mea?) Vreau un urs din acesta de ziua mea, ce zici?", a spus aceasta în videoclip. 

Mara Bănică se simte excelent, de când Răzvan și-a făcut apariția în viața ei. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste foarte frumoasă. 

Mara Bănică este jurnalistă. Ea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan, care durează de doi ani, și are un băiețel dintr-o relație anterioară. Dima s-a născut în 2010.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro