Mara Bănică, în lacrimi! ”Eram atât de apropiate și a murit ...”

Ziua de astăzi este una cumplită pentru Mara Bănică, vedeta TV fiind, în aceste momente, în lacrimi. Iar motivele sunt, din păcate, întemeiate, una dintre cele mai apropiate ființe de jurnalistă, de la care, după cum spune chiar ea, a moștenit chiar și caracterul a trecut în neființă.

Familia noastră s-a micșorat, astăzi, pe pământ. Sus, însă, va veni o zi în care ne vom reîntâlni cu toții. Dumnezeu să te odihnească în pace, tanti Ileana...”, sunt câteva dintre cuvintele pe care, înnodate de lacrimi, le-a rostit, azi, Mara Bănică. Mai exact, jurnalista a primit, în urmă cu câteva ore, o veste cumplită: mătușa ei, sora mamei sale, a decedat după o îndelungată luptă cu o boală necruțătoare.

”Ea era o femeie, așa, mai înfiptă, cam ca mine. Semănam puțin... Locuia în Severin și am eram atât de apropiate... Și a murit... Avea vreo 70 de ani, dar suferea de mult de o boală grea. Iar ceea ce mă deranjează cel mai tare este că nu pot ajunge la înmormântarea ei. Mama și cu tata au plecat deja, mă îngrijorează și drumul până acolo, mai ales că e aglomerat, iar ei sunt dărâmați de durere. Și nu mă pot liniști...”, ne-a mai spus Mara Bănică, plângând de dorul celei care i-a fost mătușă și care, pe când era mai tânără, a avut enorm de multă grijă de ea.

Citește și:

Mara Bănică şi-a pierdut copilul în aeroport: "Au început să îmi tremure mâinile şi am început să plâng!"

VIDEO / Mara Bănică, cu ochii în lacrimi: "Am pielea de găină când povestesc asta!"

Mara Bănică, dezvăluiri neştiute despre ea şi Dan Capatos: "Era să murim împreună într-un elicopter"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro