Marcel Pavel, cadou de mii de euro pentru fiul său! Cum își răsfață celebrul artist copilul

+3 click pentru
galerie

Marcel Pavel, cadou de mii de euro pentru fiul său! Cum își răsfață celebrul artist copilul © Facebook

Marcel Pavel, unul dintre cei mai apreciaţi artişti din industria muzicală românească, a găsit cea mai simplă soluţie pentru a-şi face fiul fericit de ziua lui. Pentru a aduce zâmbetul pe chipul băiatului cântăreţul bagă mâna adânc în buzunar.

Atunci când vine vorba de fericirea celor apropiaţi, Marcel Pavel nu ţine cont bani. Cântăreţul ştie cum să aducă zâmbetul pe feţele copiilor lui, chiar dacă nu este alături de aceştia în momentele importante din viaţă. Aşa cum s-a întâmplat recent, atunci când băiatul lui, Sasha, a împlinit frumoasa vârstâ de 19 ani, iar Marcel Pavel nu a putut sărbatori alături de fiul său, artistul aflându-se la sute de kilometri distanţă, acolo unde a susţinut un concert. În consecinţă, artistul a apelat la un artificiu pentru a-şi ferici copilul. Concret, Marcel Pavel a băgat mâna adânc în buzunar şi i-a oferit adolescentului o importantă sumă de bani, aproximativ 5000 de euro.

„Nu am putut să fiu alături de Sasha de ziua lui. Eu am fost la Timişoara unde am avut de susţinut un spectacol. Nu i-a luat un cadou în mod special, i-a oferit o sumă de bani. El ştie cel mai bine ce ]şi doreşte, aşa că eu îl ajut cu partea financiară. Şi aşa eu nu mă pricep la cadouri”, ne-a declarat artistul.

Născut pe 4 decembrie 1959 în localitatea Independenţa din Judeţul Galaţi, Marcel Pavel este considerat unul dintre cei mai de succes artişti de la noi din ţară. Din anul 1992 Marcel Pavel este căsătorit cu Violeta Şmîşleaeva, fostă balerină a Teatrului Balşoi din Moscova, rodul mariajului lor fiind cei trei copii, Sasha, Richard şi Iuvenalia. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro