Marcel Toader a dat cărţile pe faţă! Cum a fost umilit de femeile din viaţa lui!

Marcel Toader, alături de soţia sa, Maria Constantin. © Facebook

Trecutul încă îl bântuie pe Marcel Toader. Deşi mariajul său cu Maria Constantin merge din ce în ce în ce mai bine, celebrul bărbat nu le-a uitat încă pe fostele sale neveste: Gabriela Cristea şi Anamaria Ferentz. Acesta a mărturisit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, cum l-au făcut cele două femei să sufere.

„Nu pot să afirm că m-am simţit folosit de femeile care au trecut prin viaţa mea, dar pot să spun că, spre sfărşitul relaţiilor, m-am simţit abandonat. Probabil, ele s-au obişnuit cu bunătatea mea şi atunci nu a mai contat", ne-a declarat Marcel Toader.

Celebrul om de afaceri ne-a explicat cum au profitat de bunătatea pe care a arătat-o fostele femei din viaţa sa: „Chiar dacă făceau sau nu făceau eforturi pe plan sentimental, ştiau că tot acolo sunt. Şi asta a fost marea greşeală”.

În prezent, Marcel Toader îi este dedicat trup şi suflet actualei sale soţii: „Vizavi de ce vrea să facă Maria în carieră o susţin necondiţionat”.

Marcel Toader este un cunoscut om de afaceri care a intrat în atenţia presei după scurta şi scandaloasa căsătorie cu Ana Maria Ferentz. Ulterior, s-a căsătorit cu prezentatoarea TV Gabriela Cristea, de care a divorţat cu mare tam-tam, după 5 ani de căsnicie. În prezent, este căsătorit cu cântăreaţa de muzică populară Maria Constantin.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro