Marcel Toader are liber la înşelat! Ce spune Maria Toader despre o noapte alături de altă femeie

Sursă foto: Facebook

Marcel Toader are dezlegare la nopţi nebuneşti! Într-o emisiune TV, Maria Toader a fost pusă în faţa unei posibile nopţi pe care soţul său ar petrece-o cu o altă femeie.

Omul de afaceri pare să aibă liber la înşelat! Soţia lui a fost întrebată într-o emisiune televizată ce reacţie ar avea, dacă în cadrul unui reality-show,  bărbatul pe care-l iubeşte, ar fi nevoit să doarmă în pat cu o altă femeie. Reacţia Mariei Toader a fost simplă: "Îi urez mult succes!"

Lui Marcel Toader i-a fost adresată acceaşi întrebare şi deşi a ezitat, a răspuns cu zâmbetul pe buze. "Aş lăsa-o. Am încredere în ea", a mărturisit bărbatul.

Cum te poate face fericită o pomană! Soția lui Marcel Toader are răspunsul.... HALUCINANT

Sunt căsătoriţi de mai puţin de un an
Marcel Toader şi Maria Constantin s-au căsătorit pe data de 26 septembrie 2015. El a fost căsătorit în trecut cu alte cinci femei. Prima soţie a lui Marcel a fost o franţuzoaică. Despre ea se ştie că l-a susţinut financiar, ca să intre în afaceri.

Degeaba se ascunde, căci rochia mulată a dat-o de gol, iar Mihai Morar a observat: "Şi burtica să crească!" Maria Constantin, adevărul despre sarcină!

Ce femei a avut la braţ
A doua soţie a fost fosta jucătoare de tenis Cătălina Cristea. În 2005, Marcel s-a însurat cu cântăreaţa Anamaria Ferentz. Mariajul lor a durat doar câteva luni şi s-a terminat urât, artista acuzându-l de gelozie excesivă şi violenţă.

La scurt timp de la divoţul de Anamaria Ferentz afaceristul s-a căsătorit cu o femeie mai tânără cu 23 de ani decât el, Diana Ghenu, iar ultima soţie a fost Gabriela Cristea, de care a divorţat în 2013.

A.C.

Citeşte şi:

Maria Constantin, cel mai trist Crăciun de până acum! I-au lipsit cele mai dragi fiinţe din viaţa ei

L-au târât un an prin tribunale! Ce lecţie au primit vecinii lui Marcel Toader!

VIDEO / Nici acum nu vrea să recunoască că e gravidă? Maria Constantin şi-a etalat burtica într-o rochie mulată


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro