Marcel Toader, pregătit pentru căsătoria cu numărul şapte! Omul de afaceri vrea să ajungă din nou în faţa altarului

+3 click pentru
galerie

Marcel Toader şi Maria Constantin, la nunta lor © Instagram

La două luni de la despărţirea de Maria Constantin, Marcel Toader are deja gânduri de căsătorie cu altă femeie. Se pare că afaceristul a trecut peste suferinţă şi este gata să ofere atenţie unei alte doamne.

Deşi pare poate greu de crezut, Marcel Toader este gata să o ia de la capăt. Apropiaţi ai fostului rugbyst au mărturisit că omul de afaceri nu exclude varianta unui nou mariaj pentru că îl place să aibă pe cineva alături.

Marcel Toader nu ar lua în calcul o posibilă împăcare cu Maria Constantin şi vrea să se axeze acum pe planurile sale de viitor. Omul de afaceri vrea chiar şi o fetiţă pe care să o cheme Izabela.

"O fetiţă brunetă cu ochii verzi... asta visez. Şi asta mi-am dorit mereu dupa ce l-am avut pe Maximilian (n.r. - băiatul de 19 ani pe care îl are dintr-o căsnicie anterioară)", ne-a spus, în exlusivitate, Marcel Toader.

Despre mariajul Mariei Constantin cu Marcel Toader

Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul. Pe 14 septembrie, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro