Margherita de la Clejani, pusă la zid de „admiratorul secret”! Scenariu demn de filmele cu Sherlock Holmes

Este una dintre cele mai râvnite femei de la noi din ţară, reuşind prin talentul şi frumuseţea ei să atragă simpatia tuturor,  dar mai ales a bărbaţilor, care tânjesc să fie cu ea. Cu toate astea, Margherita de la Clejani nu are un iubit, dar nu duce lipsă de admiratori, ba din contră.

Chiar dacă nu s-a mai afişat la braţul niciunui bărbat, cel puţin nu în mod oficial, există totuşi un bărbat care i-a stârnit extrem de mult curiozitatea, Mragherita fiind în stare de orice pentru a afla cine este personajul din spatele tuturor buchetelor de flori pe care le primeşte. „Primesc constant flori, dar nu au niciun bileţel. Curierul îmi spune mereu că nu ştie de la cine sunt”, a declarat Margherita de la Clejani. 


Din dorinţa de a-l cunoaşte pe cel care îi trimite buchete imense de flori, Margherita a apelat chiar şi la reţelele de socializare pentru a-l găsi. „Am postat şi pe pagina mea un mesaj prin care spun că vreau să ştiu cine este, poate se hotărăşte să îşi facă apariţia, dar nimic. Sunt foarte curioasă şi nu ştiu ce să mai fac”, a declarat Margherita.


După ce a fost asaltată de cadouri şi atenţii, şi a devenit din ce în ce mai curioasă, se pare că Margherita a reuşit să îl „sperie” pe admiratorul care vrea tot mai mult să rămână anonim. „În ultima perioadă nu am mai primit nimic. Sunt foarte curioasă să descopăr cine este. Curierul îmi spune mereu că nu ştie nimeni de la cine sunt. Vreau să îl cunosc neapărat şi nu înţeleg de ce nu se semnează”, a mai spus artista.

Citeşte şi:

Margherita de la Clejani, disperată să îşi găsească pretendentul! „Vreau să aflu cine este”

Primeşte constant cadouri de la admiratori, dar rămâne de fiecare dată şocată! Margherita de la Clejani, „invadată” de iubire

Margherita, pusă pe treabă la început de primăvară! "Mă tot gândesc la o schimbare de look". Vrea să revină la vechea iubire


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro