VIDEO / Margherita, planuri de viitor! Bruneta vorbeşte de căsătorie şi de copii

foto: facebook

Margherita de la Clejani este îndrăgostită peste cap de Peter Kai. Frumoasa brunetăm spune că acesta este bărbatul la care a visat întotdeauna, gândindu-se chiar la posibilitatea de a forma o familie cu acesta la un moment dat.

Margherita de la Clejani a anunţat de curând că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un libanez, Peter Kai. Bruneta spune că nu poate fi vorba încă despre căsătorie, dar că acesta este bărbatul la care a visat toată viaţa. Cât despre copii, aceasta a mărturisit că momentan se concentrează asupra carierei, şi că-şi doreşte să devină mămică după vârsta de 34 de ani.

"Dacă mi-aş găsi partenerul ideal şi să mă căsătoresc, să-mi întemeiez o familie aş vrea să fie aşa cum au părinţii mei. Suntem la început, în etapa de cunoaştere. Nu putem spune că este o relaţie foarte serioasă. Dar cine ştie, poate mâine poimâine mă voi mărita chiar cu el. Îmi place la el caracterul lui. Este leu. Este frumos, deştept, educat, are balta peşte. Este exact aşa cum îmi doresc eu. Copiii mai târziu. Momentan, mă preocupă cariera, după 34 de ani", a declarat Margherita de la Clejani pentru "Star Matinal", de la Antena Stars.

Relația dintre Margherita și Peter a început în urmă cu aproape o lună, când tânărul de origine arabă a fost surprins în mijlocul unui întâlniri fierbinți cu focoasa brunetă. Cei doi, părând să se simtă foarte bine, au mers împreună într-un club de fițe în care au petrecut toată noaptea, între ei apărând primele sentimente.

Citeşte şi:

VIDEO / Margherita de la Clejani, disperată să-şi găsească un iubit! Ce calităţi trebuie să aibă partenerul ideal

Margherita de la Clejani, cu silicoanele la vedere! Bărbații au fost înnebuniți de plăcere

Margherita de la Clejani, schimbare radicală de look! Fanii au fost încântaţi de noul aspect! Tu ce părere ai?

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro