Maria Cârneci şi Elena Merişoreanu, în stare de şoc după ce Ileana Ciuculete a murit! "Nu cred, nu cred aşa ceva!"

 Maria Cârneci este în stare de şoc! Vestea că Ileana Ciuculete a murit a întristat-o enorm. Elena Merişoreanu nu-şi poate stăpâni lacrimile!

Este vestea tristă a serii: Ileana Ciuculete a murit.

"Nu cred aşa ceva! Nu cred! O cunosc pe Ileana de la 15 ani. Îi cunosc familia, îi cunosc copiii, nu cred aşa ceva! Nu am auzit, nu m-a sunat nimeni! Doamne fereşte! Nu se poate aşa ceva, nu se poate aşa ceva! Tremur! Dumnezeu să o ierte! sper să fie o glumă macabră! Eu o să sun acum la colegele mele care au mai văzu-o", a declarat Maria Cârneci în direct la "Răi da buni".

"S-a dus Ilenica noastră! E groaznic ce aud. Spunea că nu se simte bine. A avut o răceală. Chiar am vrut să mă duc la ea şi acum chiar regret enorm pentru asta. A fost o prietenă foarte bună. Era nelipsită la toate petrecerile mele. Întotdeauna a venit. Niciodată nu a lipsit la botezul nepoatelor mele. Ea nu prea îşi aniversa ziua aşa. Eu întotdeauna vorbeam", a spus Elena Merişoreanu plângând.

Cântăreața Ileana Ciuculete avea 59 de ani, conform vârstei anunţată de ea, şi a murit marți, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Ulterior, după moartea artistei, s-a aflat că Ileana Ciuculete era nascută pe 20 septembrie 1952, nu 1957 cum a spus, ceea ce înseamnă că la data de 20 septembrie ar fi împlinit 65 de ani.
Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreaţe Maria Lătăreţu, denumită "Privighetoarea Gorjului". Primii bani i-a câștigat din muzică, pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică pupulară din România.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro