Maria Ciobanu a luat o decizie radicală în privința carierei. Anunțul a fost făcut de Ionuț Dolănescu

+3 click pentru
galerie

Maria Ciobanu a luat o decizie radicală în privința carierei © Arhiva

Maria Ciobanu, celebra interpretă de muzică populară, a luat o decizie radicală în privința carierei.

La cei 80 de ani, Maria Ciobanu a hotărât să se retragă din lumea muzicală și să locuiască definitiv în Statele Unite, mai exact în Los Angeles. Maria Ciobanu a ales să nu mai revină în România, așa cum a făcut-o în ultimii ani.

Decizia artistei a fost transmisă de fiul acesteia, Ionuț Dolănescu. Fiul respectabilei cântărețe de muzică populară a anunțat că Maria Ciobanu a decis să își încheie definitiv cariera muzicală. Solista dorește să fie mai aproape de soț, copii și nepoți și s-a retras definitiv pentru a locui în America. 

Maria Ciobanu a făcut un anunț asemănător în 2016, când a anunțat că se retrage definitiv din muzică. Ulterior, artista s-a răzgândt. 

"Nu ştiu ce vorbiţi, despre ce boală vorbiţi. Nu sunt bolnavă deocamdată, sunt bine mersi. Mă iubeşte lumea, mă solicită din când în când. Impresarul a scris că mă retrag, ca să vină publicul. M-am gândit o dată să mă retrag, dar faptul că publicul mă iubeşte şi nu mă lasă acasă m-a făcut să mă răzgândesc.", declara la acea vreme Maria Ciobanu, pentru Antena Stars. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro