Maria Ciobanu se retrage din activitate! Unde o puteţi vedea pe artistă în spectacol pentru ultima dată

Sursa foto: arhiva

Maria Ciobanu, cunocută pentru celebra "ciocârlia cântecului popular românesc", a luat o decizie de ultimă oră legată de cariera ei.

Artista se se retrage din activitate prin cinci spectacole intitulate "Lie, Lie Ciocârlie, Rămân a voastră Marie!", care se vor desfăşura, în luna martie, la Bucureşti, Craiova, Râmnicu-Vâlcea, Bacău şi Iaşi.

Cele cinci spectacole vor avea loc în datele următoare: 12 martie, la Bucureşti - Sala Palatului, 9 martie, la Craiova, 10 martie, la Râmnicu-Vâlcea, 14 martie, la Bacău, şi 15 martie, la Iaşi. Toate spectacolele vor începe la ora 19.30.

Intitulate sugestiv "Lie, Lie Ciocârlie, Rămân a voastră Marie!", aceste concerte vor avea o mare încărcătură emoţională, mai ales că vor avea loc în luna martie, care este dedicată mamei şi femeii, informează organizatorii evenimentelor, scrie MEDIAFAX.

Maria Ciobanu, în vârstă de 78 de ani, reprezintă un veritabil fenomen al folclorului românesc. Performanţele vocale ale artistei au fost recunoscute de la începutul carierei, cântăreaţa fiind supranumită "ciocârlia cântecului popular românesc", în scurt timp după debutul său. Cântecul care i-a adus consacrarea este "Lie, ciocârlie".

În îndelungata sa carieră, Maria Ciobanu a fost distinsă cu premii şi distincţii prestigioase, între care Crucea naţională "Serviciul Credincios".

T.S

Citeşte şi:
Vestea pe care nimeni nu voia să o audă despre Maria Ciobanu. Ionuț Dolănescu a făcut anunțul dureros

Au strâns ban pe ban, dar nu au alergat degeaba! Averile FABULOASE ale cântăreţilor de muzică populară


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro