Maria Constantin a recunoscut că a ajuns acolo unde şi-a dorit dintotdeauna: "Am învăţat că sunt un om care..."

+3 click pentru
galerie

Maria Constantin © Facebook

Au trecut două luni de când Maria Constantin şi Marcel Toader au decis să divorţeze, îar cântăreaţa şi-a găsit în sfârşit puterea pentru a vorbi despre perioada prin care trece. Deşi a rămas fără omul de afaceri, artista are parte de alta bucurii.

Întrebată la un post de televiziune cum a fost ultima perioadă din viaţa ei, de când a anunţat divorţul, Maria Constantin se declară optimistă. A reuşit să treacă peste greutăţi, este studentă în anul I şi mărturiseşte că a reuşit să ajungă acolo unde şi-a propus.

"Am început Conservatorul de o săptămână, sunt o boboaca conştiincioasă, merg la facultate. Sunt un om al schimbărilor (...) Am învăţat că sunt un om care poate depăşi limite, să îşi indeplinească toate visurile posibile", a declarat Maria Constantin.

Despre mariajul Mariei Constantin cu Marcel Toader

Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul. Pe 14 septembrie, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro