Maria Constantin, anunţ fericit la o zi după ce Marcel Toader a anunţat că s-a răzgândit în cazul divorţului: "Cu mare bucurie vă..."

+2 click pentru
galerie

Maria Constantin © Facebook

După ce Marcel Toader a anunţat la TV că nu vrea să divorţeze la notar, ci vrea ca totul să se rezolve în instanţă, Maria Constantin reacţionează, însă în stilul ei caracteristic. Vedeta îşi vede de cariera ei şi se bucură de toate spectacolele pe care urmează să le aibă.

Maria Constantin a făcut astăzi un anunţ cu privire la un spectacol. Fericită, tânăra a spus totul public, pe reţelele de socializare.

"Cu mare bucurie vă invit la turneul aniversar", a scris Maria Constantin, în dreptul unei imagini în care apare ea alături de mulţi alţi interpreţi de muzică populară. Toate aceste concerte au loc în luna noiembrie.

"Fii luptătoare! / Bravo, Maria! / Mergi înainte cu spectacolele!", i-au scris admiratorii. 

Conform surselor noastre, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, urmând ca în câteva săptămâni să fie amândoi doi oameni liber. Ieri, 13 septembrie, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro