Maria Constantin, cu noaptea în cap la tribunal. Artista face primul pas pentru separarea de Marcel Toader

+3 click pentru
galerie

A venit momentul mult aşteptat pentru Maria Constantin. Cântăreaţa s-a prezentat, marţi dimineaţă, la tribunal, pentru prima înfăţişare în divorţul de soţul său.

Maria Constantin a fost cea care a ajuns prima, artista fiind însoţită în aceste momente grele de mama sa şi de avocat.

Îmbrăcată cu o rochie neagră peste genunchi, cu un sacou alb, ţinând telefonul în mână şi purtând părul coafat, Maria Constantin părea foarte încrezătoare în forţele sale şi ştia că acesta reprezintă un pas important pentru separarea de Marcel Toader.

Întrebată dacă are emoţii, cântăreaţa a răspuns fără să stea pe gânduri că nu.

"Am trecut eu prin unele mult mai grele", a spus Maria Constantin.

Marcel Toader a fost cel care a intentat divorţ de soţia sa, după ce a acuzat-o pe aceasta că l-a înşelat. Deşi a făcut numeroase afirmaţii uluitoare despre aceasta, Marcel Toader nu a putut să arate că soţia sa l-a înşelat.

În plus, Marcel Toader a acuzat-o şi de furt pe artistă. Un astfel de episod a avut loc recent, după ce acesta a declarat că i-a fost casa spartă. Chiar dacă nu a acuzat pe cineva direct, săgeţile au fost trimise tot către Maria Constantin.

"Am auzit repede pașii, a urcat în lift, iar eu eram pe scări. Sunt foarte atent la ce se întâmplă. Acel cineva când așteaptă liftul, de obicei așteaptă în fața lui. Știu ce mașini umblă după mine, știu ce presiuni sunt asupra mea. Venind acasă duminică seara, mama m-a întrebat de ce nu îmi angajez o menajeră. I-am zis că știu cum îmi așez eu lucrurile și cum fac curat. Duminică seara am observat că ușa la sufragerie era mișcată, mereu o las într-o anumită poziție. Atunci am văzut câteva lucruri deranjate. M-am uitat printre actele de pe fotoliu. În dreapta, e o agendă unde sunt toate cântecele fostei mele soții pe care le compunea. Acea agendă era deasupra, nu mai era dedesubt", a declarat Marcel Toader la XNS.

Despre mariajul Mariei Constantin cu Marcel Toader
Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul. Pe 14 septembrie, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară.
Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro