Maria Constantin s-a întors de urgenţă din Cipru pentru a-l pune la punct pe Marcel Toader! Blondina a renunţat la vacanţă

+3 click pentru
galerie

Maria Constantin © Facebook

A plecat pentru a scăpa de griji şi de tensiunea creată de divorţ, dar s-a întors de urgenţă. Maria Constantin a vrut să petreacă o vacanţă în Cipru, însă a decis să vină înapoi pentru a-l pune la punct pe Marcel Toader.

Maria Constantin a decis să spună şi varianta ei de poveste cu privire la ceea ce s-a întâmplat între ei în timpul căsniciei, dar şi acum, de când s-a aflat că divorţează. După ce din declaraţiile făcute de Marcel Toader, ea era "oaia neagră", blondina vrea să demonstreze contrariul. 

Vedeta a renunţat la zilele însorite din Cipru pentru a veni aici, dorindu-şi ca divorţul să se termine cât mai repede, dat fiind faptul că Marcel Toader a mutat totul de la notar la tribunal. 

Conform unor surse, după ce a fost acuzată de adulter, Maria Constantin susţine că le va demonstra judecătorilor că nu şi-a înşelat totul în timpul căsniciei. 

Despre mariajul Mariei Constantin şi al lui Marcel Toader

Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul. Pe 14 septembrie, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro