Maria Dragomiroiu, dezvăluiri şocante: "Bani nu aveam şi ne băteam pe mămăligă!"

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai cunoscute câtăreţe de muzică populară de la noi şi cântă de 40 de ani. Cu toate că puţini ştiu, cântăreaţa a avut un trai destul de modest şi a fost nevoită să muncească de mică.

Maria Dragomiroiu a mărturisit că  se bătea cu fraţii ei pentru resturile de mămăligă.

„Mâncam pe o masă rotundă din lemn, cu trei picioare, din străchini de lut, cu linguri de lemn. Aveam vaci, oi, gâşte, găini, curci, porci şi o grădină mare; bani nu aveam, dar de mâncare am avut mereu. Noi, cei trei fraţi, ne băteam deasupra tuciului din fontă în care mămica făcuse mămăliga. După ce răsturna mămăliga, turna în tuci lapte proaspăt peste pojghiţa rămasă”, a mărturisit Maria Dragomiroiu, pentru ziarulring.ro.

Artista a povestit că în clasa a opta, era pe câmp când un coleg i-a spus că nu va intra la liceu pentru că nu face meditaţii.

„Ironia din glasul lui m-a ambiţionat atât de tare, încât m-am apucat să învăţ pe brânci. Când pe deal cu vitele, când nopţile la lumina lămpii cu gaz, în linişte totală, să nu-i deranjez pe fraţii mei care dormeau în acelaşi pat. Scriam la măsuţă şi învăţam în gând. Tata ne spunea: «Învăţaţi doar dacă vreţi! Dar mai întâi trebuie să mergeţi la muncă şi cu animalele, că altfel nu ne putem descurca!»”, a mai spus artista.

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

Maria Dragomiroiu, mărturie halucinantă: ”În fiecare noapte, Mădălina Manole este cu mine și stau de vorbă cu ea”

A avut mereu un păr LUNG şi SĂNĂTOS! Maria Dragomiroiu a spus SECRETUL ei! Iată câte de SIMPLU şi RAPID se prepară MASCA pe care o foloseşte

MIT DĂRÂMAT. Maria Dragomiroiu a renunţat după zeci de ani să mai facă asta. Am aflat secretul PĂRUL EI LUNG şi SĂNĂTOS


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro