Maria Ghiorghiu a prevestit incendiul în care au murit peste 12 oameni? Mărturie cutremurătoare: "Era iadul pe pământ". Ce urmează să se întâmple

Maria Ghiorghiu © Arhivă

Maria Ghiorghiu a postat pe blogul său o mărturie cutremurătoare despre un incendiu de care am putea auzi. Nu doar că acest incendiu s-a produs, murind peste 12 oameni din cartierul Bronx, dar aceasta oferă chiar şi un indiciu despre cine ar fi putut provoca focul. 

Maria Ghiorghiu a postat pe blogul ei o mărturie cutremurătoare despre un incendiu în care vor fi foarte multe victime. Clarvăzătoarea susţine că un bărbat cu litera M ar porni focul mistuitor. 

"27 Decembrie 2017, ora 1:30!
Dragii mei, în această noapte, în timp ce scriam aici pe blog, văd cât am clipi din ochi, văd înspre răsărit o clădire imensă care arde ca o torţă. Era iadul pe pământ, atâtea flăcări înalte şi împrăştiate peste tot şi la câţiva metri de acea clădire. La distanţa de doar câţiva metri în faţa clădirii în flăcări, văd un bărbat cu capul descoperit şi cu o haină de culoare închisă care, priveşte spre clădirea în flăcări. Pe spatele bărbatului, pe acea haină de culoare închisă Dumnezeu a voit ca să-mi descopere o literă. Această litera era: "M". Litera M, dragilor, ardea cu flăcări pe spatele acestui bărbat, fără ca el să ştie. Era un M format din flăcările clădirii care tocmai se mistuia. Eu cred, dragilor, că acest bărbat va da foc acelei clădiri imense, iar acum, privea cum totul se transforma în fum şi-n cenuşă. Prieteni dragi, vom auzi de un astfel de INCENDIU uriaş, provocat (cred eu) de o mâna criminală, ce are legătură cu litera M! Să nădăjduim fraţilor, că nu vor fi şi victime omeneşti"
, este mesajul pe care Maria Ghiorghiu îl transmite. 

De un astfel de incendiu s-a auzit chiar în urmă cu nu foarte mult timp, când o clădire din Bronx a ars, cel puţin 12 oameni murind, alţi 15 fiind răniţi. Peste 160 de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului, însă motivul pentru care a luat foc rămâne încă un mister. Primarul oraşului New York a relatat că, în ultimii 25 de ani, este cel mai grav incendiu soldat cu multe victime. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V. 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro