Maria Ghiorghiu, dezvăluiri tulburătoare! De ce nu a lovit Marele Cutremur încă? „I-am văzut sub Pământ, înainte de un cutremur...”

Maria Ghiorghiu, despre extratereștrii și cutremure. © Arhivă

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prezis evenimentele de la Colectiv și alte dezastre din România și nu numai, pune populația pe jar cu viziuni ce vorbesc despre extratereștrii și rolul lor în evitarea Marelui Cutremur.

Pe blogul său, Maria Ghiorghiu a împărtășit o viziune a cărei protagonistă este o tânără care se roagă, iar apoi se trezește înconjurată de OZN-uri.

Dragii mei, OZN-urile sunt deja pe Terra și vin din ce în ce mai multe și mai dese. Prietenii noștri extratereltrii vor fi față în față cu poporul român, popor pe care, de multe ori, l-a salvat de Marele Cutremur. Eu i-am văzut adeseori sub Pământ, chiar înainte să se producă un cutremur. Îi vedeam cum țineau cu trupul lor firav (...), cu mâinile lor, cu umerii lor Pământul ca să nu se cutremure prea tare. (...) Dragii mei, indiferent de ce se spune, extratereștrii sunt prietenii pământenilor, sunt credincioși și sunt gata oricând să le sară în ajutor,” a transmis Maria Ghiorghiu.

Nu este prima dată când Maria Ghiorghiu a scris despre extratereștri, anunțând în trecut că o vizită ar fi iminentă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro