Maria Ghiorghiu, mărturie cutremurătoare despre Elodia! Unde ar fi îngropată, de fapt, soţia lui Cristian Cioacă

Elodia Ghinescu şi Maria Ghiorghiu © Arhivă

Maria Ghiorghiu susţine că trupul neînsufleţit al Elodiei Ghinescu, femeia dispărută în urmă cu 10 ani, ar fi zidit într-un perete al unei case vechi. Clarvăzătoarea susţine că un bărbat ar fi făcut acest gest necugetat.

Cazul Elodiei Ghinescu a zguduit România, după ce soţul ei, Cristian Cioacă, a ucis-o cu sânge rece pe Elodia Ghinescu, în urmă cu 10 ani, punând-o în cadă şi secţionându-i fiecare parte a corpului pentru a nu lăsa „urme”.

Maria Ghiorghiu a relatat că trupul neînsufleţit al Elodiei Ghinescu s-ar afla zidit într-un perete de către un bărbat. Clarvăzătoarea a susţinut că s-a „întâlnit” cu Elodia, întinzându-i mâna spre peretele în care aceasta s-ar afla. Din informaţiile acesteia, corpul secţionat al Elodiei s-ar afla într-o parte în care s-ar forma litera „L” la perete, cel mai probabil afându-se într-un colţ. Zidul ar fi fost dublat, pentru ca probele să fie ascunse. Totodată, Maria Ghiorgghiu susţine că ar fi văzut-o râzând şi bucuroasă, în pivniţa acelei case bătrâneşti.

Cazul Elodiei Ghinescu şi al lui Cristian Cioacă a zguduit România
Cristian Cioacă a fost condamnat, în iunie 2014, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu şi 250.000 de euro despăgubiri pentru familia acesteia. Procurorii arătau în rechizitoriu că în noaptea de 29 spre 30 august 2007, "pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ determinat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuţiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia". Ulterior, Cioacă a dus trupul soţiei sale în cada băii principale, unde l-a tranşat pentru a-l putea ascunde mai uşor, precizau procurorii.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro