VIDEO / Maria Ghiorghiu, noi previziuni înspăimântătoare: "Un politician din România va avea o problemă gravă de sănătate!"

Cu fiecare apariție, Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu ne dovedește că premonițiile ei sunt reale! Ne înspăimânta pe toți, dar de fiecare data o ascultăm cu sufletul la gură. 

În urmă cu nouă luni, Maria scria pe blogul sau că în Franța va fi un război. Nimeni nu a luat-o în seamă la acea vreme, însă seara de vineri a fost una tragică pentru poporul francez. Motivul? Parisul a fost atacat! 

Au murit peste 100 de persoane, printre care și doi români, Ciprian și Lăcrămioară. în urmă acestui atentat Franța a intrat în doliu național trei zile. Revelațiile Măriei, dovedesc, încă o data că spune adevărul!

Maria Gheorghiu a făcut noi previziuni, în această seară, în emisiunea "Agentul VIP" de la Antena Stars: "Un politician din România va avea o problemă gravă de sănătate şi va fi dus la spital Nu pot să-i dau numele. Niciun preot nu vrea să mă înţeleagă".

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Maria Ghiorghiu, noi detalii halucinante despre vizitele extratereştrilor: "Am văzut cu ochii închişi 5 extratereştri albi!"

VIDEO / Iisus se va coborî în România? Previziunile Mariei Ghiorghiu răstoarnă toate aşteptările

VIDEO / Maria Ghiorghiu a luat parte la naşterea Domnului şi a avut loc în alt fel! Ce ar fi ascuns Biblia din moşi strămoşi?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro