Maria Ghiorghiu, previziuni care înfioară! "Ne putem aştepta la un lanţ de atentate teroriste"

Maria Ghiorghiu © a

Maria Ghiorghiu a postat pe blogul său nişte previziuni care îţi dau fiori pe şira spinării! Nu doar că este un anunţ îngrijorător, dar clarvăzătoarea susţine că se vor avea loc atentate. 

Maria Ghiorghiu a postat pe blogul său premoniţii care îngrijorează oamenii. Clarvăzătoarea susţine că va exista un lanţ de atentate teroriste. 

"Dragii mei, chiar daca este atât de târziu, eu scriu pe blog ceea ce bunul Dumnezeu şi Măicuţa Domnului îmi îngăduie a auzi şi a vedea. Deci, în timp ce scriam aici pe blog, aud glas care spune ceva extrem de îngrijorător, dar şi văd scris în aer aşa: "SWA! Vor fi marcări importante SWA! Vor fi marcate de Sfântul SWA, imediat!" Dragii mei, am cautat pe net semnificaţia acestui cuvânt "SWA " şi am aflat că este de origine arabă. Dar dacă este la ei vreun sfânt cu acest nume sau într-un anume cerc religios, eu nu cunosc. La noi în Romania este Sfântul Sava care, se sărbătoreşte la 5 decembrie. Dacă există această sărbătoare la arabi sau poate la Ierusalim, atunci ne putem aştepta la un lanţ de atentate teroriste. Trebuie să fim cu ochii într-o mie de părţi, oriunde ne vom afla pe acest pămant, pentru a ne păzi viaţa noastră şi a celor dragi nouă", a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.   

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro