Maria Păuna e în depresie, după despărţirea de „Prinţ”! Gesturi scandaloase ale MILF-etei!

Maria Păuna, o femeie de succes. © Facebook

Despărţirea de Adrian Cristea i-a pus capac Mariei Păuna. „Prinţesa sprâncenelor” a ajuns în depresie! Banii nu o mai interesează, iar comportamentul ei lasă de dorit, din ce în ce mai mult.

„Că să poți să ai o relație, ai nevoie de timp. Așa cum am mai spus, ar trebui să-i dau timp timpului ca să-mi producă mie timp. Din păcate proiectele pe care le am în derulare și viață mea de familie mi-au ocupat 90% din timpul meu”, a fost explicaţia pe care Păuna a oferit-o, la „Xtra Night Show”, pentru despărţirea de fostul fotbalist.

Zis şi făcut! După ce a pus punct relaţiei cu „Prinţul”, blondina a decis să îşi facă mai mult timp pentru ea. Totul fără să ţină cont de obligaţiile pe care le are. Nici măcar de cele profesionale. Rececent, MILF-eta i-a dat o ţeapă de zile mari uneia dintre clientele sale fidele.

„Pentru că urma să îmi botez copilul, am decis să mă machiez la salonul Mariei Păuna. Am sunat acolo, am cerut-o la telefon, şi i-am spus că vreau ca ea să se ocupe de mine. Maria a fost de acord, mi-a spus preţul şi mi-a făcut programare. Când m-am dus la salon, am avut parte de o surpriză uriaşă. Uşa era închisă, iar Maria nu a fost de găsit. Am sunat-o imediat, dar degeaba! Nu mi-a răspuns la telefon. Norocul meu a fost că am găsit repede un alt salon şi am rezolvat problema. Oricum, nu înţeleg lipsa de respect şi de profesionalism a Mariei”, ne-a mărturisit clienta respectivă.

Nu vrem să fim răi, nu avem nimic cu Maria Păuna, dar oare ce se întâmplă cu ea? A ajuns „prinţesa sprâncenelor” în depresie? Nu o mai interesează nici măcar banii?

Maria Păuna (44 de ani) e celebră în România pentru realizările ei din domeniul înfrumusețării. Vedeta mai are la activ o căsnicie care s-a terminat cu un divorț. Din acest mariaj, a rezultat un băieţel.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro