Marian Drăgulescu, în mare suferinţă! Este nevoit să facă asta în fiecare zi

Aflat la Glasgow, oraş care va găzdui Campionatele Mondiale de Gimnastică, Marian Drăgulescu, liderul echipei noastre, trece prin mari suferinţe. Este obligat să facă zilnic un tratament care pare dureros,

Marian Drăgulescu şi-a făcut câteva fotografii în care se poate vedea foarte clar suferinţa fizică pe care nevoit să o îndure un mare sportiv. Pentru a fi într-o formă foarte bună la Mondialele care vor începe peste câteva zile, la Glasgow, Marian şi-a „plombat” corpul cu ace de acupunctură. Tratamentul, specific zonei asiatice, pare să-l ajute foarte mult pe Marian Drăgulescu.

Aşa arată Drăgulescu înţepat de ace

E adevărat, chiar dacă pare extrem de dureros, de fapt, gimnastul nu suferă prea mult, acele introduse în piele, în punctele de acupunctură, fiind simțite ca niște înțepături de țânțar. Mai mult, tratamentul pe care îl urmează gimnastul îl ajută pe acesta la refacerea tonului muscular dar şi la eliminarea unor dureri provocate de articulaţii. Înaintee de Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012, unde nu a participat din cauza unei decizii a conducerii lotului, Marian a urmat un tratament similar care l-a pus pe picioare, chiar dacă problemele de sănătate pe care le avea atunci erau mult mai grave. „În 2012 am urmat un tratament cu acupunctură. La vremea respectivă m-am împrietenit cu un chinez care era stabilit în România. El a fost cel care mi-a făcut tratamentul de acupunctură. Rezultatele s-au văzut în cteva luni”, a declarat Marian Drăgulescu.

Citeşte şi:

Ce relaţie! Marian Drăgulescu o ia cu el şi pe fosta soţie când se distrează cu actuala! Uite cum petrec toţi trei

Lady Gaga, aproape dezbracată în sala de gimnastică

Gimnastica românească este pe val! Larisa Iordache, titlul naţional la individual-compus


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro