FOTO / Marian şi Cristiana, petrecere în familie! Fosta concurentă "Mireasă pentru fiul meu" a făcut dezvăluirea pe internet

foto: facebook

Marian şi Cristiana şi-au petrecut sfârşitul de săptămână în familie, alături de părinţii şi fraţii fetei. Aceasta a surprins momentele de fericire în câteva imagini pe care le-a făcut publice pe internet.

Marian şi Cristiana, unul dintre cuplurile care şi-a unit destinul la sfârşitul celui de-al patrulea sezon al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", îşi continuă povestea de dragoste la fel de frumos şi după terminarea reality-showului matrimonial. Cei doi au şi un exemplu foarte bun în acest sens.Cristiana le-a dezvăluit prietenilor ei virtuali faptul că părinţii ei tocamai au sărbătorit 35 de ani de căsnicie.

"Cel mai sfânt lucru de pe pământ este FAMILIA! La mulți ani mami şi tati pentru cei 35 de ani de căsnicie! Vă iubim enorm şi vă mulțumim pentru tot!

Ultimele poze alături de cei dragi,înainte de a pleca (în poze apare si fratele meu Mari)!

(foto: facebook)

Vă pupăm pe toți, vă iubim şi vă mulțumim pentru tot! Să staţi liniştiţi că vom încerca să vă ţinem la curent cât de des putem! Vă îmbrățișăm cu mult drag!", este mesajul care însoţeşte imaginile postate de Cristiana pe o reţea de socializare.

Mireasă pentru fiul meu este un reality-show matrimonial din România difuzat pe Antena 1. Concurenții sunt împărțiți în: Mame (soacre), Mirese (nurori/fete) și Băieți (miri/gineri).

Ei sunt repartizați în două case: Casa Băieților (unde stau băieții), iar Casa Mamelor și a Fetelor (unde stau mamele și fetele). Aceștia sunt supravegheați 24 ore din 24, 7 zile din 7. Din 1 iulie 2013, pe Antena Play, se poate viziona Mireasă pentru fiul meu 24 din 24. La Tv puteţi urmări emisiunea de luni-vineri de la 11:15-13:00 şi de la 14:00-16:00, iar sâmbăta de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Citeşte şi:

PUBLICITATE

Sunt nedezlipiţi! Raluca şi Flavius de la "Mireasă pentru fiul meu" se iubesc mai mult ca oricând

S-a deschis cutia! Radu şi Cristian, concurenţii din casa "Mireasă pentru fiul meu" au aflat decizia finală

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro