Mariana Calfa, în lacrimi la TV! Blestem sau spirite care vor să se răzbune? "Nu pot să mă mărit. Mă urmăreşte o umbră după moartea mamei mele."

Mariana Calfa trăieşte o perioadă neagră din viaţa ei. O trec fiorii morţii şi simte prezenţa cuiva, dar nu îl poate vedea. Despre ce să fie vorba? Blesteme sau spirite rele?

A avut inima sfâșiată, se simțea o mireasă blestemată, era prizonieră propriului castel. Acum, gândurile îi sunt zdruncinate, sufletul îi este mâhnit, iar mintea îi este umbrită. De ceva timp Mariana calfă se simte amenințată. Faimoasa pictoriță simte cum o prezența malefică îi tăie mereu aripile și îi număra pașii. Are sentimentul că moartea îi veghează fiecare mișcare. Noaptea umbra care-i stă alături o scoate din minți. Povestea ei este cu adevărat cutremurătoare. Citeşte mărturiile ei halucinante aici.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Citeşte şi:

VIDEO / A fost la moaştele Sfântului Dumitru, iar când s-a întors acasă a avut un şoc! Mariana Calfa a apelat la ajutorul vrăjitoarei Brăţara

Ana Mocanu, desființată de Alin Gălățescu: "Ridicolul oricărei asistente: gura mare, buze mari și acele bidoane care trebuiesc date în ochiul publicului!"

Mariana Calfa are o icoană făcătoare de minuni! Cum arată obiectul care îi îndeplineşte dorinţele


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro