VIDEO / Mariana Roşca s-a transformat din sirenă în balenă! "M-am îngrăşat 9 kilograme într-o lună"! Este blonda însărcinată?

Sursa Foto Antena 1

A stârnit pasiuni fierbinţi printre bărbaţi, însă acum kilogramele în plus au răpus-o. Mariana Roşca a mărturisit că a pierdut lupta pentru o siluetă de vis.

Invitată la emisiunea "Un show Păcătos", prezentată de Dan Capatos, blonda lui Irinel Columbeanu a dezvăluit că a căpătat kilogramele în plus pe fond nervos şi din lipsă de sport. După ce ieri anunţa că s-a despărţit de contele austriac pentru că o ţinea în lesă, astăzi ea s-a răzgăndit.

"Ştiu că ieri spuneam că nu vreau să mai aud de el, dar astăzi m-am răzgândit. Ne-am  împăcat, ăsta e adevărul. Mâine dacă mă chemaţi,  o să vă spun altceva.  Poate sunt însărcinată. Nu m-am îngrăşat din cauza lui, ci pentru că mi-am schimbat meniul şi pentru că nu mai merg în cluburi ", a spus Mariana Roşca la Antena 1.

O poveste de viaţă culminantă

Povestea de viaţă a Marianei Roşca e fascinantă, demnă de o telenovelă: a plecat din Iaşi la 18 ani, înainte să apuce să termine liceul. Conştientă de farmecele ei, a preferat să ia viaţa în piept şi a aterizat într-un club de noapte din Bucureşti, unde a fost angajată ca stripteuză. Apoi, blonda a ajuns ca dansatoare şi în Austria şi după care s-a întors în România l-a întâlnit pe cel care avea să o ajute să iasă din acea lume, un libanez, Sabbah, cel cu care s-a şi logodit şi a plecat în Liban unde a trăit ca o adevăratăregină. Întoarsă în ţară, voluptuoasa blondă a cunoscut celebritatea în momentul în care Irinel Columbeanu i-a făcut avansuri – chiar dacă era încă căsătorit cu Moni – pe care Mariana le-a dezvăluit presei.

T.S

Citeşte şi:

Î
ntâlnire de gradul 0! Vezi cum a reacționat Irinel Columbeanu când a dat nas în nas cu Mariana Roșca

La soare te poţi uita, dar la Mariana Roşca ba! S-a pozat GOALĂ puşcă şi a "scăpat" poza pe INTERNET


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro