Marianita e istorie! Laurenţiu de la "Mireasă pentru fiul meu" are o nouă iubită. Cum arată tânăra

foto: arhiva

Marianita şi Laurenţiu de la "Mireasă pentru fiul meu" au decis să pună capăt poveştii lor de dragoste, iar la 8 luni distanţă tânărul şi-a regăsit fericirea şi liniştea în braţele altei femei.

Laurenţiu de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-a refăcut viaţa după despărţirea de Marianita. Tânărul a dat uitării povestea de dragoste din casa "Mireasă pentru fiul meu" şi şi-a regăsit liniştea alături de o roşcată.

Relaţia celor doi pare una extrem de serioasă, căci cei doi au petrecut împreună Crăciunul, la munte.

(foto: facebook)

Laurenţiu şi Marianita au format primul cuplu al sezonului 3 "Mireasă pentru fiul meu" şi au preferat să se retragă din fazele finale ale competiţiei şi să-şi trăiască povestea de dragostea în afara concursului. 

Relaţia lor a decurs extrem de bine, iar lucrurile au avansat imediat. Cei doi au început să locuiască împreună, şi-au găsit de muncă în acelaşi loc, ba chiar au depus şi un jurământ.  După un an şi jumătate de relaţie, Laurenţiu şi Marianita au decis să meargă pe lucruri separate.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2015.  "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Citeşte şi:

În casa "Mireasă pentru fiul meu" bocea, afară stă numai aşa. Imaginea cu care Ana Maria şi-a surprins prietenii

Se iubesc de doi ani, dar sunt în impas! De decizia ei atârnă totul! Vezi ce se petrece în viața unui cuplu de la ”Mireasă pentru fiul meu”

A dat câteva kilograme jos, iar acum se îndoapă! Cum a fost surprinsă Elly de la "Mireasă pentru fiul meu"

Mâncarea bat-o vina! Diana Luca de la "Mireasă pentru fiul meu" a luat proporţii din nou!

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro