Marina Almăşan e în război! Află cu cine se luptă acum vedeta!

După ce i-a pus la zid pe bărbaţii din viaţa ei, prezentatoarea de la TVR şi-a găsit alţi adversari. De această dată, Marina Almăşan se ia la trântă cu gândacii de bucătărie.

"Ieri, fără să fie marţi, un astfel de ceas rău mi-a scos în cale un... gândac de bucătărie! Se ştie că orice gospodină împătimită capătă instantaneu frisoane când vede mustăţile unui gândac traversându-i tacticos bucătăria. Frisoane am făcut şi eu, după care am scos, instantaneu, totul de prin dulapuri, sertare, de sub chiuvetă şi de peste tot şi am hrănit cu cel mai eficient produs de gen toate văgăunile bucătăriei mele. După puţin timp, câţiva confraţi ai deschizătorului de drumuri şi frisoane zăceau împrăştiaţi, cu picioarele-n sus, pe gresia mea proaspăt spălată", spune teverista  în ziarul Ring.

Cu toate astea, Marina crede că tot oamenii sunt mai periculoşi. "Degeaba te chinuieşti, e vară, nu ai cum să scapi de ei, tot te vei trezi cu ei pe cap, de la vecini, de la ghena de gunoi, de peste tot!”, m-a încurajat o colegă, dându-mi de înţeles că se luptă şi ea, de ceva vreme, cu acest pericol. „Da, aşa e! Are dreptate!”, a răsunat corul celorlalţi colegi, dezvăluindu-şi experienţele personale în ale luptei contra gândacilor de bucătărie, de unde am dedus că problema în cauză este una la scară naţională. Ba, poate, planetară. Le-am recomandat şi lor miraculosul preparat şi, dând frâu liber imaginaţiei şi simţului umorului, am început să glosăm pe tema jivinelor pe două sau mai multe picioare care ne fac viaţa amară. Am ajuns la concluzia unanimă că, de fapt, nu gândacii de bucătărie sunt inamicul nr. 1 al omului. Ci... omul însuşi! Exact cum spunea latinul: „Homo homini lupus est”. Iar dacă, în cazul primilor, puţină soluţie, aplicată strategic, este suficientă pentru a culca la pământ o armată întreagă, în cazul celor din urmă, mult mai periculoşi şi agresivi, niciun tir întreg de insecticid nu pare a fi eficient. Însă, slavă Domnului, din bucătăria mea au dispărut şi unii, şi ceilalţi!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro