Marina Almăşan o pune la zid pe Mihaela Rădulescu!

+2 click pentru
galerie

Răduleasca e mândră de trupul ei tonifiat şi nu ezită să şi-l etaleze. Chiar şi în ciuda cârcotaşilor. De această dată, pozele Mihaelei nu au lăsat-o indiferentă pe Marina Almăşan. Vedeta de la TVR a simţit nevoia să-i dea o replică divei din Monaco, dar şi altor frumuseţi autohtone.

"Când nu mai am nimic interesant de spus, bag o poză dezbrăcată, ca să le enervez pe alea urâte și deştepte, că devin și ele frumoase când sunt rele, aşa m-a învățat Mirel Curea. Şi de ce să ne batem în idei deştepte, când un abdomen plat face cât o mie de cuvinte grase", a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook şi de aici a început războiul. Singura care a simţit nevoia să pună lucrurile la punct a fost Marina Almăşan. ''Am înţeles că, nu de mult, una dintre divele funcționale ale României ar fi declarat, pe blogul său, că pozele înfăţişând-o în posturi cvasinude ar urmări scoaterea noastră din sărite, a celor care, din varii motive (vârstă, educaţie, fizic, concepţii retrograde etc.), refuzăm să ne ridicăm poalele în cap.
Aşa este, are dreptate: şi eu, şi colegele de birou, şi profa de mate a fiului meu, şi liftiera de la TVR, şi tanti Lina, de la care cumpăr telemeaua cea mai bună, şi atâtea alte femei suntem înciudate până la loc comanda văzând trupul inundat de perfecţiune al divei respective, gambele ei lucrate, sânii în care se zbenguie siliconul, muşchii înecaţi în masaje, creme şi ore de exerciţii la sală. Ne vine să ne smulgem părul din cap pentru că, atunci când s-a concentrat asupra noastră, Mama Natură era deja obosită şi lipsită de chef şi că, Doamne, dacă am putea, pe loc ne-am da jos taioarele, sarafanele cuminţi, rochiile de stambă şi rochiţele cu lungime regulamentară şi am sări direct pe malul piscinei, canalizând spre noi obiectivele aparatelor de pozat şi dezvăluindu-le cele mai sexy ipostaze cu putinţă", a scris Marina într-un editorial din "ring".

Vedeta de la TVR le condamnă şi pe cele care au concubini mai tineri. Vorbele ei par să se îndrepte însă tot către Monaco: "Am stat şi m-am întrebat, nu o dată, ce plăcere poţi găsi în a-ţi arăta, aproape obsesiv, trupul, oricând, oriunde, pentru oricât (de multe ori, pe gratis!)?  Unele dive am înţeles că îşi colecţionează astfel de isprăvi.  Altele îşi găsesc din asta surse de venit, locuri de muncă, parteneri de viaţă sau alte oportunităţi. Unele, având concubini mai tineri cu câte 10 ani, îşi hrănesc propriul ego, încercând să-şi demonstreze că mânzul din preajmă s-ar justifica pe deplin. Deocamdată"....

Foto: Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro