Marius de la "Mireasă pentru fiul meu", dezvăluiri bombă despre anii de tinereţe! Reacţia mamei lui e incredibilă

Marius de la "Mireasă pentru fiul meu" a făcut dezvăluiri incendiare despre perioada tinereţii sale. Concurentul a vorbit despre alcool, femei, iar mama lui a avut o reacţie incredibilă.

Marius a avut o discuţie ca între băieţi cu ceilalţi concurenţi şi a dat cărţile pe faţă despre boacănele pe care le făcea. "M-am apucat de la 14 ani de toate prostiile. Barbut, beam cu profesorul de sport. I-am dat o flegmă profesorului pe pantofi. M-a spus lui tata şi m-a bătut. Ai mei ştiu că m-am răsturnat şi cu maşina. Am avut viaţă de aventurier.", a declarat acesta.

Prezentă în platoul emisiunii de la Antena 1, mama lui Marius nu a putut să stea deoparte şi a avut o reacţie incredibilă. "Nu ştiam multe lucruri, dar cred că mai şi exagerează", a declarat aceasta.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial pezentat de către Mirela Boureanu-Vaida, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi de luni până vineri de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe Antena Play.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

Drumul ei în competiţia iubirii s-a încheiat! Cristina de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost eliminată

VIDEO / Constantin de la "Mireasă pentru fiul meu", un bărbat violent? Detalii scandaloase din trecutul acestuia au ieşit la iveală

E.V 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro