VIDEO / Marius Elisei, SACRIFICAT. Motivul pentru care Oana Roman a mers singură la botezul fetiţei Biancăi Drăguşanu
Publicat pe 08.05.2017 la 18:10 Actualizat pe 08.05.2017 la 18:35
A fost petrecere mare duminică, 7 mai, iar Oana Roman nu putea să lipsească de la botezul fiicei Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav. Sofia Natalia a fost creştinată şi, după slujba emoţionantă, crema showbiz-ului s-a strâns la un local de fiţe din Herăstrău unde s-a petrecut ore-n şir.
A fost petrecere mare duminică, 7 mai, iar Oana Roman nu putea să lipsească de la botezul fiicei Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav. Sofia Natalia a fost creştinată şi, după slujba emoţionantă, crema showbiz-ului s-a strâns la un local de fiţe din Herăstrău unde s-a petrecut ore-n şir.
La scurt timp după ce părinţii au ajuns la local, au început să apară invitaţii. Surprinzător, Oana Roman a venit singură şi dichisită nevoie mare.
Întrebată unde este soţul ei, vedeta a spus: "'Ă, a trebuit să alegem care din noi stă cu Izabela şi s-a oferit să stea el. (...) Păi ce să... (tuşeşte) ce să facem, că noi nu mai avem bonă, din păcate".
Ei bine, se pare că Oana Roman a fost cea care a tras "lozul" petrecerii. Şi pentru asta, vedeta a ales o ţinută specială, o rochie din satin, de un roz aprins, cu imprimeuri la baza gâtului.
Nu a venit cu mâna goală şi a avut un cadou pentru Sofia Natalia.
Ce avea în punguţa pe care o ţinea în mâna la intrare? Ei bine, fiica fostului premier al României a preferat să fie discretă.
"Ei, secret. Lasă, dacă vrea să ţi-l arate Bianca, ţi-l arată ea, e mai frumos aşa", a spus Oana Roman pentru emisiunea "Acces Direct".
Meniul cu care au fost răsfăţaţi invitaţii de la botezul Sofiei
La aperitiv, invitaţii au servit: Balon de carpaccio de vită cu parmezan, aromat cu ulei de trufe; Pulpă de raţă confiată, pate ficat de gâscă cu dulceaţă de fructe de pădure şi fulgi de sare; Buratină cu inimă de anghinare şi rucola, cu roşii coapte afumate; Bulă de orez aromat cu sashimi de biban de mare; Prosciutto Stick.
La gustarea caldă, invitaţii au servit carne de peşte: File de Dorada la grătar, inimă de anghinare sote cu sos de măsline Kalamata deshidratate. Preparatul de bază a fost muşchiul de vită la grătar, piure de trufe, sos demi-glace de vită cu salară de roşii cherry cu chives.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.