Mărturia cutremurătoare a unui salvator, din Clubul Colectiv: "Aveam sânge, scrum şi piele de om pe mâini"

Tragedia din seara de vineri a unit mii de oameni, care au uitat de tot pentru a da o mână de ajutor şi pentru a salva vieţi. Acesta este şi cazul unuia dintre clienţii clubului Salsa, care face mărturii cutremurătoare.

Unul dintre tinerii care se aflau la clubul alăturat, situat uşă în uşă cu Clubul Colectiv, a reuşit să dea o mână de ajutor celor care se aflau la ananghie. În aşteptarea începerii petrecerii, cei aflaţi în clubul de dans au fost invadaţi de fum şi au fost scoşi afară din club.
La ieşire, toţi au rămas şocaţi de ceea ce vedeau şi auzeau, mai ales că nu era nici poliţia nici salvarea acolo. La uşa clubului Colectiv şi-au dat seama ce se întâmplă. "M-am panicat şi nu mi-am dat seama ce să fac. Am auzit ţipetele de ajutor şi am pus mâna să ajut pe cine puteam. Am văzut că am sânge, scrum şi piele de om pe mâini. Am mers repede în clubul Salsa şi am avut noroc că la baie la noi nu ajunsese focul sau fumul. M-am spălat repede şi am ieşit să ajut, să salvez vieţi", a declarat salvatorul.


Misiunea lui nu s-a oprit acolo, salvatorul întorcându-se să ajute. "Primii care au ajuns au fost cei de la poliţie. Am luat oameni de picioare şi i-am urcat în salvare. Eu şi cu ceilalti bodyguarzi din Salsa am inceput să luam oameni şi să îi ducem în piaţetă. Şocul a venit la mult timp după. Am acţionat din instinct! Nu am avut timp să procesez informaţiile. Eu în fiecare zi sunt acolo. Nu contează câţi oameni ar fi fost, cel care a pus artificiile acolo, trebuia să pună şi un extinctor lângă. Aşa s-ar fi evitat totul", a mai spus salvatorul.

Citeşte şi:

Informaţii de ultimă oră despre starea pacienţilor de la Spitalul Militar: "Nu se pot hrăni singuri pentru că au mâinile arse!"

Scrisoarea tulburătoare a unui poliţist către fiul său, după tragedia din Colectiv: "Nu fi patriot şi nu mai suporta mizeriile"

FOTO / Primele corpuri ridicate de la INML! Imagini cutremurătoare cu victimele de la Clubul Colectiv


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro