Mărturisirile cutremurătoare ale Danei Grecu despre accidentul rutier prin care a trecut: "Eu ardeam de vie!"

Dana Grecu a suferit un accident teribil pe autostrada A1 București-Pitești, în urmă cu aproximativ patru ani. Prezentatoarea de la Antena 3 a povestit pe o reţea de socializare momentele cumplite prin care a trecut.

În urmă cu patru ani, Dana Grecu a suferit un accident rutier grav. Din fericire, şoferii care au văzut ce s-a întâmplat au ajutat-o să iasă din mașina care începuse să ia foc.
 
"IEȘI! IEI FOC!!! IEI FOC! Eu eram în mașină răsturnată! Eu ardeam de vie! M-am trezit intinsă pe marginea autostrăzii! Plină de sânge din cap pană în picioare. De jur împrejur, oameni. Care se opriseră. Pentru... un necunoscut. Mi-au dat apă. M-au legat cu hainele lor la cap. Mi-au căutat telefonul să pot sună acasă. Oameni. Au vorbit cu mine să răman aici! Le-am văzut ochii. Unii plângeau. Alții se chemau între ei: ce să facem? Când vine salvarea? Eram în șoc. Pierdeam sânge. Am supraviețuit pentru că niște oameni m-au scos din masină și m-au îngrijit din suflet", a scris Dana Grecu pe Facebook.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Este o jurnalistă stăpână pe sine, dar se emoţionează când vine vorba de familie! Dana Grecu: "Nu pot să rezist la dorinţele mamei!"

VIDEO / Cum a scăpat o celebră vedetă TV dintr-un accident sângeros! Şoferul a murit, părinţii ei au fost răniţi grav, iar ea a zăcut ore în şir între fiarele contorsionate


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro